Urmareste comanda Urgent Cargus

Apollo F1 500 seminte

Produs nou

129,00 lei

500 Articole

- +

Specificatii
  • Apollo F1 este un hibrid de ardei gras timpuriu tip blocky, de la ZKI, cu crestere nedeterminatã si capacitate de crestere ridicatã
  • fructele sunt mari de 150-220g, cu coacere din alb în rosu aprins, pendule
  • pulpa este foarte gustoasã, groasã
  • sunt rezistente la transport, in spatii protejate se poate planta începând din mijlocul lui februarie
  • este rezistent la Virusul mozaic al tutunului si tolerant fatã de Virusul mozaic al castravetilor.

Hibridul se poate cultiva atat in solarii incalzite in ciclu extralung de cultura cat si in solarii reci. Se recomanda palisarea culturii. Cultivarea pe 1 sau 2 brate este mai avantajoasa pentru fructificarea este permanenta, ramificatiile sunt mai reduse, astefel in perioada de vegetatie necesita mai putine lucrari in verde. Eficienta tratamentelor fitosanitare este mai mare la culturile pe 1-2 brate si creste usor numarul palntelor/mp.

In culturile amplasate in camp hibridul valorifica excelent ingrasamintele din straturile profunde de sol, robustetea plantei ofera protectie fructelor in cazul arsitelor dar si in cazul ploilor sor acide si furtunilor. Fructele nu difera ca aspect de cele din spatii protejate.

Pentru a obtine o productie bogata substantele nutritive trebuie asigurate permanent. La plantare ardeii necesita ingrasaminte hidrosolubile bogate in P, in timpul fructificarii raportul este 1:1,5 N:K, iar de la coacere se folosesc ingrasaminte bogate in K. Nu este de neglijat nici administrarea ingrasamintelor pe baza de Ca, carenta caruia poate sa provoace mari diminuari de productie mai ales in perioada primaverilor mai racoroase si cu precipitatii abundente. Totodata trebuie acordata atentie si ingrasamintelor pe baza de microelemente.

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

Scrie un review

Apollo F1 500 seminte

Scrie un review

Nu sunt produse

To be determined Transport
0,00 lei Total

Plateste