Urmareste comanda Urgent Cargus

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor inainte de a cumpara produse de pe www.nupridagro.ro.
Prin accesarea si utilizarea acestui site, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea lui si a internetului. Vizitarea site-ului implica acceptarea acestor termeni si conditii. Nuprid Agro nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din pagina vor fi corectate. Nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina companiei.

Nuprid Agro respecta confidentialitatea datelor. Puteti naviga prin pagina www.nupridagro.ro fara sa oferiti nici o informatie despre dumneavoastra. Pentru a putea beneficia de serviciile pe care le solicitati, avem insa nevoie de infomatii despre dumneavoastra.

Astfel, Nuprid Agro poate detine si folosi aceste informatii publice (furnizate de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc. si pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre, etc.) doar pentru a va comunica ofertele speciale si informatii actualizate despre serviciile si produsele oferite de catre Nuprid Agro, fara a incalca legile romanesti si internationale.
Pentru orice probleme legate de produse, servicii sau alte informatii prezentate in site va rugam sa ne contactati.


Nu sunt produse

To be determined Transport
0,00 lei Total

Plateste