Urmareste comanda Urgent Cargus

 

Despre noi

Compania Nuprid Agro SRL a fost infiintata in anul 2010 si are ca principal domeniu de activitate vanzarea de seminte de legume, pesticide, precum si a altor materiale necesare activitatii agricole. Acordam consultanta de specialitate tuturor clientilor nostri, atat in momentul vanzarii produselor, cat si pe tot parcusrsul perioadei de vegetatie a culturii.

Misiunea noastra

* Ajutam partenerii nostri  in indeplinirea obiectivelor lor, oferind produse competitive si solutii complete, consultanta in vederea realizarii de culturi sanataoase cu productii eficiente.

* Construim  parteneriate de lunga durata cu clientii si mentinem aceste legaturi  in baza unei relatii profesionale de colaborare.

* Demonstram credibilitate  prin indeplinirea tuturor angajamentelor pe care ni le asumam.

* Compania Nuprid Agro va ofera posibilitatea de a cumpara o gama larga de: seminte profesionale de legume, pesticide, ingrasaminte hidrosolubile si foliare, material pentru irigare , substarturi pentru legume si flori, folie microporoasa, tavi alveolare, folii de solar, etc.  intr-un mod rapid si sigur.

* Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit, de aceea, ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea nostra pentru orice sugestie sau imbunatatirea ofertei curente.


Nu sunt produse

To be determined Transport
0,00 lei Total

Plateste