Urmareste comanda Urgent Cargus

Pentru a comanda prin intermediul magazinului online wwwnupridagro.ro trebuie sa procedati in felul urmator:

  • In momentul in care ati gasit produsul dorit, selectati varianta de ambalaj dorita, prin bifarea casutei din fata; in cazul in care doriti mai multe tipuri de ambalaje, bifati casutele din fata acestora
  • Dupa ce ati bifat ales ambalajele dorite, scrieti in casuta din dreapta produselor, numarul de ambalaje pe care le doriti (implicit este setat numarul 1)
  • Dupa ce ati complectat numarul de ambalaje dorit, in partea de jos a paginii pe partea dreapta, apasati butonul Adauga in cos. Imediat, produsul este adaugat in cosul de cumparaturi. Atunci cand adaugati un produs in cos, sunteti directionat pe pagina cosului de cumparaturi. Aici puteti revizui cantitatea dorita,  modificand cifra in casuta Cantitate si puteti elimina produsele ce nu doriti sa le mai comandati. Acest lucru il puteti face apasand butonul X (sterge) din dreptul produsului.
  • In cazul in care doriti sa comandati mai multe produse reveniti in cadrul paginii de cumparare cu ajutorul butonului Inapoi la Cumparaturi. De fiecare data cand doriti un anumit produs apasati butonul Adauga in cos. Nu uitati sa modificati cantitatea dorita, in cazul in care doriti mai multe unitati de masura din acelasi produs. ATENTIE! Comanda minima este de 50 RON (inclusiv TVA).

Nu sunt produse

To be determined Transport
0,00 lei Total

Plateste