Urmareste comanda Urgent Cargus

Salvator 25 EW 1 L

Produs nou

115,00 lei

1000 Articole

- +

Specificatii

Substanta activa: 250 G/L TEBUCONAZOL;
Formulare: Emulsie, Ulei in apa.

Salvator 25EW,  este un fungicid sistemic din grupa triazolilor cu un continut de 250g/L tebuconazol. Se prezinta sub forma de emulsie de ulei in apa, omogena, mobila, inodora, de culoare coniac. Produsul nu este exploziv, nu prezinta proprietati oxidante si este stabil in conditiinormale de depozitare si manipulare.

Mod de actiune:
Salvator 25EW este un fungicid sistemic cu spectru larg de actiune in spacial asupra agentilor patogeni care provoaca fainaresi rugina la culturile: grau, orz, mar, vita de vie si legume. Salvator 25EW are actiune preventiva, curativa si de eradicare, care se manifesta asupra patogenilor prin inhibarea sintezei ergosterolului. Utilizat in tratamente foliare, produsul este rapid absorbit de planta si circula ascendent prin sistemul circulator, protejand fructele si cresterile noi. Are o buna actiune reziduala si se manifesta pentru o perioada de 3-4 saptamani.

Aplicare:
La aplicare se folosesc volume normale de apa. In cantitatea de apa pentru x hectare, se introduce doza de fungicid, sub agitare continua. Dispozitivul de agitare a solutiei se mentine in functiune si in timpul aplicarii pe teren.

Produsul Salvator 25EW poate fi compatibil cu multe dintre insecto-fungicidele folosite in mod curent in Romania, cu exceptia produselor cu reactie puternic alcalina. Pentru o folosire corecta efectuati un test de compatibilitate inainte.

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

Scrie un review

Salvator 25 EW 1 L

Scrie un review

Nu sunt produse

To be determined Transport
0,00 lei Total

Plateste