Urmareste comanda Urgent Cargus

Ceredin Forte 464 Sl 1 L

Produs nou

60,00 lei

1000 Articole

- +

Specificatii

Ceredin Forte 464 SL este a doua denumire comerciala a erbicidului  Dicopur Top 464 SL. 

SUBSTANTA ACTIVA: acid 2,4 din sare de dimetilamina 344 g/l si dicamba 120 g/l

CONDITIONARE: concentrat solubil

CARACTERISTICI: este un erbicid selectiv si sistemic  care actioneaza asupra buruienilor atat prin absorbtie la nivelul frunzelor, cat si la sistemului radicular. Este omologat pentru aplicare in postemergenta la culturile de grau si porumb in vederea combaterii a numeroase specii de buruieni cu frunza lata anuale si perene.

Combate buruieni ca: Amaranthus retroflexus (stir)Abuthilon theoprasti (teisor), Anthemis arvensis (romanita), Brassica nigra (mustar negru),Chenopodium album (loboda salbatica), Capsella bursa pastoris (traista ciobanului), Cirsium arvense (palamida), Convolvulus arvensis (volbura),Delphinium consolida (nemtisor de camp), Fumaria officinallis (fumarita)Matricaria chamomilla (musetel), Polygonum aviculare (troscot), Polygonum convolvulus (hrisca), Rubus caesius (mur), Stelaria media (rocoina), Sisymbrium officinale (voinicica), Sonchus arvensis (susai), etc.

MOD DE UTILIZARE: La culturile de cereale paioase se aplica de la faza de infratire a cerealelor pana la formarea primului internod, iar speciile de buruieni sa fie in faza de  2-4 frunze si maxim 10-15 cm inaltime pentru buruienile perene. Nu este recomandata aplicarea erbicidului,  cand cerealele paioase sunt in faza avansata (peste 2-3 internodii), deoarece pot aparea efecte fitotoxice cu reduceri semnificative de productie. Doza omologata este de 0,8-1,0 l/ha (in functie de gradul de infestare si talia buruienilor).

La cultura de porumb, Ceredin Forte 464 SL se aplica cand plantele de cultura au 4-6 frunze, iar buruienile sunt in faza de rozeta, in doza de 1,0 l/ha, in 200-400 l apa/ha.

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

Scrie un review

Ceredin Forte 464 Sl 1 L

Scrie un review

Nu sunt produse

To be determined Transport
0,00 lei Total

Plateste