Rival Top 20 SG 30 gr

Produs nou

45,00 lei

500 Articole

- +

Specificatii

RIVAL® TOP 20 SG este un erbicid sub formă de granule fine, omogene, fără tendinţă de sfărâmare, solubile în apă, de culoare maro, cu miros ușor de lignină, conţinând 200 g/kg metsulfuron metil.

RIVAL® TOP 20 SG este erbicid sulfonilureic pentru controlul post-emergent al buruienilor cu frunză lată din culturile de grâu, orz, ovăz, secară, triticale. Este absorbit prin frunze şi rădăcini şi este rapid translocat în întreaga plantă. Inhibă diviziunea celulară în vârfurile de creştere a lăstarilor şi rădăcinilor la buruienile sensibile. Creşterea buruienilor este oprită la câteva ore după aplicare, dar simptomele vizibile apar la 5-10 zile şi moartea buruienilor are loc după 15-25 zile de la aplicare. Buruienile mai puţin sensibile şi cele aflate într-un stadiu avansat de creştere rămân pitice şi nu mai concurează plantele de cultură în absorbţia apei şi a nutrienţilor.

Aplicarea este posibilă pe timp rece la temperaturi ce depăşesc + 5°C.

RIVAL® TOP 20 SG pătrunde rapid în ţesuturile plantelor şi după 2 ore de la aplicare, este rezistent la spălarea prin ploaie

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

Scrie un review

Rival Top 20 SG 30 gr

Scrie un review

Nu sunt produse

To be determined Transport
0,00 lei Total

Plateste