Naturfruit 1 L Nou

Naturfruit 1 L

Produs nou

93,00 lei

100 Articole

- +

Specificatii

Solutie potasica – K2O – 25%

Potasiul este un element major pentru culturi, necesar pe întreg parcursul ciclului. Dar în timpul fazei de dezvoltare a tesuturilor de rezerva, organelor productive, aceste nevoi sunt mai mari.
Mai ales daca culturile trebuie sa fie obtinute în calitate si cantitate optime, nivelurile de potasiu din planta ar trebui, de asemenea, sa fie optime. Pe multe soluri acest lucru este dificil de obtinut folosind îngrasaminte traditionale.

SCOPURI ÎN CARE SE RECOMANDA

Este fundamental pentru:
➢ Obtinerea productiilor crescute.
➢ Favorizarea sintezei zaharurilor si acumularea lor în organele de rezerva si în culturile în care calitatea culturii depinde de continutul sau de zahar
➢ Inducerea schimbarii culorii fructelor
➢ Asigurarea rigiditatii si consistentei fructelor si frunzelor, crescand rezistenta la agenti patogeni si calitatea culturii.
➢ Cresterea rezistentei la seceta si îmbunatatirea germinarii lastarilor

DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE

Naturfruit, poate fi aplicat în orice moment al ciclului ca o sursa de potasiu, desi este potrivit în mod special pentru etapele ciclului în care extractiile sunt mai mari, deoarece organele de rezerva încep sa acumuleze zaharuri.
➢ Citrice si fructe: În timpul etapelor de crestere, maturizare si colorare a fructelor. Dozele vor fi de 250-300 ml / 100 L apa pe frunze. Prin fertirigare, aplicati de 2-3 irigari zilnice pana la 30-40 l / ha
➢ Masline: În timpul cresterii fructului, acesta se va aplica la fiecare 2-3 irigatii pana cand ajunge la 30-40 l / ha prin fertirigare. Pe calea foliara vor fi aplicate 350-400 ml / 100 L apa
➢ Ornamental: În pre si post-înflorire, vor fi aplicate foliar de la 200-300 ml / 100 L apa
➢ Vita de vie: din momentul legarii fructelor, vor fi aplicate pe calea foliara 200-300 ml / 100 L apa
➢ Capsuni si legume: deoarece fructele, radacinile si alte organe de rezerva încep sa acumuleze zaharuri, vor fi aplicate pe cale foliara 200-300 ml / 100 L apa si prin fertirigare 2-3 aplicatii pe luna pana la finalizarea a 20-30 L / ha .

COMPOZITIE NATURFRUIT

Oxid de Potasiu (K2O) solubil în apa…………….25,0 % p/p (38,0 % p/v)
pH……………………………………………………………..7,5
Nu contine clor
Contine 38% (p/p) (57,4% p/v) acizi organici.
Datorita formulei sale speciale, nu creste pH-ul compusilor folositi ca tratament, spre deosebire de alte îngrasaminte lichide potasice. În acest mod, se poate aplica amestecat în tratamente fitosanitare fara a reduce stabilitatea acestora, eliminand riscul de pierdere a eficacitatii prin hidroliza alcalina. De asemenea, se evita riscul de producere a fitotoxicitatii în momentul aplicarii. Potasiul este principalul cation prezent în sucurile celulare ale plantei. Printre alte functii, este esential în fotosinteza, joaca un rol fundamental în economia apei din plante, scade transpiratia si contribuie la mentinerea turgescentei celulelor si actioneaza ca un activator enzimatic într-un numar mare de procese fiziologice, cum ar fi productia de zaharuri, sinteza proteinelor si respiratia celulara.

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

Scrie un review

Naturfruit 1 L

Scrie un review

Nu sunt produse

To be determined Transport
0,00 lei Total

Plateste